Ana SayfaUncategorizedSamsun Büyük Anadolu Hastaneleri İkiztepe Sağlık Zirvesi

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri İkiztepe Sağlık Zirvesi

Büyük Anadolu Hastaneleri, ASKON Samsun Şubesi’nin düzenlediği Uluslararası Samsun İkiztepe Sağlık Zirvesi’ne katılarak sağlık sektöründeki yenilikleri ve uzmanlıklarını sergiliyor.

Büyük Anadolu Hastaneleri, ASKON Samsun Şubesi tarafından organize edilen 2. Uluslararası Samsun İkiztepe Sağlık Zirvesi’ne aktif katılım sağladı. Sağlık sektörünün önde gelen isimleri ve birçok ülkeden gelen katılımcıların yer aldığı etkinlik, sağlık alanındaki son gelişmeleri masaya yatırdı.

Katılım ve İçerik

Zirvede, sağlık teknolojileri, kalite yönetimi, ilaç ve tıbbi cihaz sektörü, sağlık turizmi gibi konular ele alındı. Büyük Anadolu Hastaneleri, kurduğu stant ve sunumlarla 28 yıllık deneyimini ve sağlık alanındaki çalışmalarını katılımcılara aktardı.

Büyük Anadolu Hastaneleri’nden Uzman Sunumlar

Büyük Anadolu Hastaneleri’nin uzman doktorları, zirve kapsamında önemli sunumlar gerçekleştirdi. Onkoloji, onkolojik cerrahi, obezite ve metabolik cerrahi gibi alanlarda uzmanlaşmış doktorlar, en son tedavi yöntemleri ve gelişmeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Teşekkür ve Gelecek Vizyonu

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Yasemin Turan, zirveye katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, Samsun’un sağlık sektöründeki önemli bir aktör olma potansiyeline vurgu yaptı. Sağlık turizminin gelişimine katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Turan, zirvenin il ve ülke için olumlu bir adım olduğunu ifade etti.

Büyük Anadolu Hastaneleri Büyük Anadolu Hastaneleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img