Ana SayfaMagazinMelisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Sessiz Sedasız Evlendi!

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Sessiz Sedasız Evlendi!

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı sessiz sedasız evlendi ve evliliklerini sosyal medya üzerinden duyurdular. İşte çiftin evlilik fotoğrafları!

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı’nın Sessiz Evliliği

Uzun süredir gözlerden uzakta bir ilişki yaşayan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı, sonunda sessiz sedasız bir şekilde evlendi. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla evliliklerini duyuran çift, hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Gizli Nikah ve İlk Görüntüler

Fransa’da futbol kariyerine devam eden Yusuf Yazıcı ile Türkiye’de oyunculuk kariyerini sürdüren Melisa Aslı Pamuk’un evlilik kararı, sürpriz oldu. Çift, yakın çevrelerinin ve takipçilerinin dahi haberi olmadan gizlice nikah kıydı. Ardından, Pamuk’un Instagram hesabından “Yazıcı” soyadını kullanmaya başlamasıyla evlilikleri ortaya çıktı. Takipçilerine sürpriz yapan çift, ilk evlilik fotoğraflarını da paylaştı.

İlk Görüntülerin Paylaşımı ve Tepkiler

Melisa Aslı Pamuk, Instagram hesabından “Bir zamanlar” notuyla evlilik fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşım, ünlü isimlerden ve hayranlardan büyük ilgi gördü. Sibel Arna, Müjde Uzman gibi tanınmış isimler, çifte tebrik mesajları yağdırdılar. Pamuk ve Yazıcı’nın mutluluğu, takipçileri tarafından da coşkuyla karşılandı.

Sonuç ve Kutlamalar

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı’nın sessiz sedasız evliliği, hayranları arasında büyük bir sürpriz oldu. Çiftin mutluluğu, sosyal medyada ve medya organlarında geniş yankı uyandırdı. Hayranlar, çifte mutluluklar dilerken, bu özel günlerini en içten dileklerle kutladılar.

sessiz-sedasiz-evlenen-melisa-assessiz-sedasiz-evlenen-melisa-as (1)sessiz-sedasiz-evlenen-melisa-as (2)sessiz-sedasiz-evlenen-melisa-as (3)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img