Ana SayfaKültürSüreyya Operası'nda Büyülü Bir Bale Prömiyeri: 'Piccole Danze'

Süreyya Operası’nda Büyülü Bir Bale Prömiyeri: ‘Piccole Danze’

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin Süreyya Operası’nda gerçekleştirdiği ‘Piccole Danze’ prömiyeri, insanlar, yaşam ve kadın-erkek ilişkileri temalarını işleyerek sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Süreyya Operası’nda Eşsiz Bir Bale Gösterisi

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi’nde, unutulmaz bir bale prömiyerine imza attı. ‘Piccole Danze’, bugün saat 16:00’da tekrar sanatseverlerle buluşacak.

süreyya operası1‘Piccole Danze’: İnsanlar ve Yaşamın Derinlikleri

‘Minval’, ‘Nox’, ‘Kurban’ ve ‘Danzon’ gibi dört ana başlık altında toplanan ‘Piccole Danze’, insanlar, yaşam ve kadın-erkek ilişkileri temalarını işliyor. Bu eser, seyircilere derin düşünceler ve duygusal deneyimler yaşatıyor.

Göz Kamaştıran Bir Görsel Şölen

Berk Sarıbay’ın koreografisi ve Akın Sevgör’ün müziğiyle dünya prömiyerini yapan ‘Minval’, Deniz Özaydın’ın koreografisi ve Utku Şilliler’in müziğiyle ‘Nox’, Uğur Seyrek’in koreografisi ve F. Chopin’in müziğiyle ‘Kurban’, Armağan Davran ve Volkan Ersoy’un koreografisi ve Arturo Márquez’in müziğiyle ‘Danzon’, izleyicilere eşsiz bir görsel şölen sunuyor.

Sanat Dolu Bir Akşam için Süreyya Operası’na Davetlisiniz

İstanbul’un kültürel ve sanatsal merkezi Süreyya Operası, ‘Piccole Danze’ ile sanat tutkunlarını büyüleyici bir deneyime davet ediyor. Bu benzersiz bale prömiyerini kaçırmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img