Ana SayfaMagazinScorpions, İstanbul'da Hayranlarıyla Buluştu: Unutulmaz Konser!

Scorpions, İstanbul’da Hayranlarıyla Buluştu: Unutulmaz Konser!

Scorpions, “Love at First Sting” albümlerinin 40. yılı turnesi kapsamında İstanbul’da unutulmaz bir konser verdi.

scorpions-istanbulda-hayranlari

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions, “Love at First Sting” albümlerinin 40. yılı dolayısıyla düzenledikleri turne kapsamında ikinci kez İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta sahne aldı. 8 yıl aradan sonra 23 Mayıs’ta hayranlarıyla buluşan grup, yoğun ilgi gördü.

Organizasyon Detayları

Epifoni organizasyonu, Yüzdeyüz Müzik katkıları ve Star TV medya sponsorluğunda gerçekleştirilen konser, Scorpions’un hayranlarıyla tekrar buluşmasına vesile oldu. İstanbul’da düzenlenen bu özel etkinlikte grup, unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

konserUnutulmaz Performans

Scorpions, “Coming Home” ile başlayan konserlerinde “Send Me An Angel”, “Wind of Change” ve “Still Loving You” gibi hit parçalarını seslendirdi. Grup, hayranlarının coşkulu tezahüratları eşliğinde performansını sergiledi.

Klaus Meine’ye Doğum Günü Sürprizi

İstanbul’daki iki konserinde de 25 binden fazla müzikseverle buluşan Scorpions’un solisti Klaus Meine’ye konser sonrası doğum günü sürprizi yapıldı. Meine, sürpriz karşısında duygusal anlar yaşadı.

konser2Büyük İlgi ve Mutluluk

Grup, gördükleri yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduklarını dile getirdi. Scorpions’un İstanbul’daki performansı, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img