Ana SayfaGündemÜniversiteli Genç Denizde Kayboldu

Üniversiteli Genç Denizde Kayboldu

Karasu’da denize giren üniversite öğrencisi Burak Emre M. denizde kayboldu, arama çalışmaları Sahil Güvenlik ve polis ekiplerince sürdürülüyor.

Sakarya’nın Karasu ilçesi Aziziye Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi 32 Evler mevkiinde, arkadaşlarıyla denize giren Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi 19 yaşındaki Burak Emre M., bir süre sonra gözden kayboldu.

Denizde Kayboldu

İhbar Üzerine Ekipler Harekete Geçti

Arkadaşlarının kaybolma ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı, 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Dalgıçlar ve Teknelerle Arama Çalışmaları

Dalgıçlar su altında arama çalışmalarına başlarken, Sahil Güvenlik botu ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis teknesi su yüzeyinde tarama yapıyor. Arama çalışmalarına dronla havadan da destek veriliyor, böylece geniş bir alan taranıyor.

Çalışmalar Sürüyor

Genç üniversitelinin bulunması için yürütülen yoğun arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sahil Güvenlik, polis ekipleri ve sağlık personeli bölgede hazır bekliyor. Herhangi bir gelişme anında kamuoyuna bilgilendirme yapılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img