Ana SayfaYaşamSamsunlu Ressam Sıdıka Üsen’den Görkemli Sergi

Samsunlu Ressam Sıdıka Üsen’den Görkemli Sergi

Samsunlu ressam Sıdıka Üsen, 57 eserden oluşan kişisel sergisiyle sanatseverleri büyüledi. Detaylar haberimizde.

Samsunlu ressam Sıdıka Üsen, Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde açtığı kişisel resim sergisiyle eserlerini sanatseverlerle buluşturdu. Sergide toplam 57 resim sergilendi ve büyük ilgi gördü.

Sıdıka Üsen

Resim Tutkusu Hobiyle Başladı

Çalışmalarını Mona Lisa Sanat Atölyesi’nde sürdüren Sıdıka Üsen, resim sanatına olan tutkusunu şu sözlerle dile getirdi: “27 yıl boyunca ilkokul öğretmenliği yaptım. 2015 yılında hobi olarak başladığım resim sanatına olan tutkumu keşfettim ve Mona Lisa Sanat Atölyesi sahibi Elif İnanç’ın gözetiminde karakalem eğitimi alarak başladığım bu yolculukta, kısa sürede yağlı boya çalışmalarına geçiş yaparak birçok tarzda eserler ürettim. Natürmont ve peyzaj gibi çeşitli tekniklerle kendimi geliştirdim. Kendime geliştirmemde büyük katkısı olan Elif İnanç’a çok teşekkür ediyorum.”

Sıdıka Üsen

Eğitim ve Sergi Hakkında

Mona Lisa Sanat Atölyesi Sahibi Elif İnanç da sergiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Samsun’da resim sanatında her yaş grubuna resim eğitimi veriyoruz. Açılan sergilerle öğrencilerimiz eserlerini sanatseverlerle buluşturma imkanı buluyor. Sıdıka Üsen de oldukça başarılı eserlere imza attı. Onun kişisel sergisini açması ve birbirinden güzel resimlerini görmek bizleri gururlandırıyor.”

Sergi Tarihleri

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Hasan Ali Yüzel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde açılan sergi, 9 Haziran Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img