Ana SayfaGündemSamsun’da Çay-Simit Fiyatları 10 TL’ye Düştü

Samsun’da Çay-Simit Fiyatları 10 TL’ye Düştü

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 153 Kafe’de çay ve simit fiyatlarını 10 TL’ye indirdi. Vatandaş ve esnaf indirimden memnun.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden Çay-Simit İndirimi

Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB), vatandaşlara ve esnafa yönelik yaptığı fiyat indirimleriyle dikkat çekiyor. 153 Restoran’dan sonra 153 Kafe’de de çay ve simit fiyatları indirildi.

Başkan Doğan’dan Fiyat İndirimi Talimatı

SBB Başkanı Halit Doğan’ın talimatıyla, İlçe Toplu Ulaşım Transfer Merkezi’nde bulunan 153 Kafe’de çay ve simit fiyatları yüzde 50 indirilerek 10 TL’ye düşürüldü. Bu indirim, hem vatandaşlar hem de esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı.

sbb kafe (1)Vatandaşların Görüşleri

“Dışarıda Bir Kafede 40-50 TL” Abdullah Kılavuz, indirimle birlikte fiyatların oldukça ucuzladığını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilikte çok iyi. Normal bir kafede çay-simit yerseniz 40-50 TL ödersiniz. Burada 10 TL. Fiyatlardan çok memnunuz” dedi.

sbb kafe (2)“Çay-Simidin 10 TL Olmasına Sevindik” Şoför esnafı Muharrem Kocakaya ise, “Fiyatların indirilmesi hem vatandaş hem de şoför esnafı için iyi oldu. Yemek fiyatlarının indirilmesinden memnunduk, çay ve simit fiyatının 10 TL olmasına da sevindik” diye konuştu.

Esnaf ve Halk Memnun Esnaf Nail Çelik de fiyatların düşmesine sevindiklerini ifade ederek, “Bu kararı alan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Lokantamızda fiyatlar düşürüldü ve bu uygulamalardan halk da esnaf da memnun” dedi.

“Fiyatlar Çok İyi Oldu” Kafede kahvaltı yapan Yılmaz Öztürk, “Kafeden çay ve simit aldım. 10 TL para ödedim. Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni fiyatlar oldukça uygun” dedi. Yolcu Nimet Karanlık ise, “Fiyatların düşürülmesi çok güzel oldu. Başkanımızdan bu uygulamaların devamını bekliyoruz” dedi.

sbb kafe (3)Tuvaletler Ücretsiz Oldu

Restoran ve kafelerdeki fiyat indiriminin yanı sıra, Başkan Doğan’ın talimatıyla belediyeye ait tüm işletmelerde tuvaletler ücretsiz hale getirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img