Ana SayfaGündemBu Okul Öğretmenlerine %100 Maaş Zammı

Bu Okul Öğretmenlerine %100 Maaş Zammı

Özel okul dernekleri, öğretmen maaşlarına Eylül ayında %100 zam yapıldığını duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in açıklamaları sonrasında zam kararı alındı.

Özel Okul Öğretmenlerine %100 Zam Yapıldı

Özel okul dernekleri, özel okul öğretmenlerinin maaşlarına bu Eylül ayında %100 zam yapıldığını açıkladı. Maaş konusundaki uzun süredir devam eden tartışmalar, derneklerin yaptığı duyuruyla yeni bir boyut kazandı.

Bakan Yusuf Tekin’in Açıklamaları

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kısa süre önce özel okul öğretmenlerinin maaşlarıyla ilgili çalışmalar başlattıklarını ve kurum temsilcileriyle görüşmeler yaptıklarını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından, özel okul dernekleri öğretmen maaşlarına %100 zam yapıldığını belirtti.

Derneklerin Ortak Açıklaması

Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOP) Zehra Öztürk, Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Başkanı İbrahim Taşel, Özel Öğrenim Derneği (ÖZDER) Başkanı Ahmet Akça, Özel Eğitim Öğretim Derneği (ÖZDEBİR) Başkanı Naci Atalay ve Özel Öğretim Kurumları Birliği Derneği (ÖZKURBİR) Başkanı Enis Şener, öğretmen maaşlarına ilişkin ortak bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, öğretmen maaşlarının iyileştirilmesi ve öğretmenlerin daha iyi çalışma koşullarına sahip olması için önemli adımlar atıldığı vurgulandı.

ozelokul-001Öğretmen Maaşlarına %100 Zam Kararı

Özel okul dernekleri, öğretmen maaşlarına %100 zam yapıldığını resmen duyurdu. Bu zam kararı, öğretmenlerin ekonomik koşullarını iyileştirmeyi ve sektördeki maaş tartışmalarını sonlandırmayı hedefliyor. Yeni maaş düzenlemeleri, Eylül ayı itibarıyla geçerli olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img