Ana SayfaYaşamVücut Tipine Göre Bikini ve Mayo Seçimi: Doğru Tüyolar

Vücut Tipine Göre Bikini ve Mayo Seçimi: Doğru Tüyolar

Vücut tipinize uygun bikini ve mayo seçimiyle sahillerde şıklığınızı artırın. Doğru modeller ve renklerle kusurlarınızı gizleyin, güzelliğinizi ön plana çıkarın.

Yaz sezonuna girdiğimiz bu günlerde sağlıklı beslenme ve egzersiz programlarıyla forma giriyoruz. Ancak, bikini ve mayo alışverişi bazen zorlu olabiliyor. Endişelenmeyin! Doğru renk, desen ve modellerle bu durumu lehinize çevirebilirsiniz. Önce vücut tipinizi belirleyin ve bu tüyolarla mükemmel bikini veya mayo seçimini yapın.

85dff0748ac083b9db0e880afdc4d546Küçük Göğüslere Sahip Olanlar

Küçük göğüsler için drapeli üstler ve büyük desenli bikini modelleri harika seçimlerdir. Yatay çizgiler, göğüslerinizi daha büyük gösterecektir. Hareketli ve desenli modelleri tercih ederek daha dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz.

2016 buyuk beden bikini modeliBüyük Göğüsler İçin Bikini Önerileri

Büyük göğüslere sahipseniz, destekli ve balenli bikini üstlerini tercih edin. Üçgen bikinilerden kaçının, çünkü bunlar göğüslerinizi olduğundan büyük ve sarkık gösterebilir. Koyu renk üstler ve kapalı modeller göğüslerinizi daha küçük ve toplu gösterir. Ayrıca, kruvaze mayolar vücudu şekillendirir ve orantılı bir görünüm sağlar.

d9efbfd07873aac4ccf15873fa479894Kıvrımsız Vücut Tipi

Kıvrımsız vücutlar için ilüzyon yaratan modeller idealdir. Verev kesim mayolar bel oyuğu yaratır. Fırfırlı ve romantik tasarımlar, kadınsı bir görünüm sağlar. Pembe ve kırmızı gibi renklerde fırfırlı modeller tercih edebilirsiniz.

avim 2047959536 00Göbek Problemi Olanlar

Göbeğinizi gizlemek istiyorsanız, tek renk ve koyu renk mayolar tercih edin. Drape ve fırfır detaylarıyla dikkati yukarı çekebilirsiniz. Bikini tercih ediyorsanız, yüksek belli ve kalın şeritli alt modelleri seçin. Alt kısımda dikkat çekici detaylardan kaçının.

S21019c2d945f4a7e8070dd0f19b9d75Geniş Kalçalar İçin Bikini Seçimi

Geniş kalçalarınız varsa, üst kısmı açık renk ve desensiz, alt kısmı koyu renk ve desenli bikiniler tercih edin. Bu kombinasyon, göğüslerinizi daha büyük, kalçalarınızı daha küçük gösterir. Alta daha geniş ve örtücü modeller seçin. Mini şort ya da etekli bikiniler de iyi bir tercihtir.

bikini beden secimiKıvrımlı, Kum Saati Vücut Tipi

Kum saati vücut tipine sahipseniz ve fazla kilonuz yoksa, mayokini tercih edebilirsiniz. Bu model, vücut hatlarınızı en iyi şekilde ortaya çıkarır ve farklı bir tarz yaratır.

Doğru bikini ve mayo seçimiyle sahillerde göz kamaştırın ve kendinizi daha rahat hissedin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img