Ana SayfaGündemVezirköprü'de "İlçemizden Yetişenler" Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma Etkinliği

Vezirköprü’de “İlçemizden Yetişenler” Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma Etkinliği

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Murat Gülşen’in katılımıyla gerçekleştirilen “İlçemizden Yetişenler” projesi etkinliği öğrencilerle buluştu. İşte detaylar…

ilçemizden yetişenler projesi (3)“İlçemizden Yetişenler” Projesi Öğrenci Buluşması

Vezirköprü Kaymakamlığı tarafından yürütülen “İlçemizden Yetişenler” projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Murat Gülşen, öğrencilerle bir araya geldi.

ilçemizden yetişenler projesi (3)Keyifli Sohbet ve Deneyim Paylaşımı

Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, ilçe merkezindeki ortaokul ve lise öğrencileriyle buluşan Gülşen, öğrenim yılları ve mesleki hayatından anekdotlar paylaşarak, doğru meslek seçiminin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin ilgiyle dinlediği anılar, etkinliğe renk kattı.

ilçemizde yetişenler projesi (2)Teşekkür ve Plaket Takdimi

Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, günün anısına Daire Başkanı Murat Gülşen’e plaket takdim etti. Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kınay, Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Fazıl Ahmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Kani Yılmaz, okul yöneticileri ve öğretmenler de katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img