Ana SayfaTeknolojiTalks and Talks Podcast: Çeşitli Konularda Derinlemesine İçerikler

Talks and Talks Podcast: Çeşitli Konularda Derinlemesine İçerikler

Oğuz Serdar Çelebi ve Egehan Özbekle’nin öncülüğünde kurulan “Talks and Talks Podcast” kanalı, oyunlardan sinemaya, tiyatrodan müziğe ve futbola kadar geniş bir yelpazede derinlemesine içerik sunuyor. Uzman sunucular eşliğinde hazırlanan podcastler, dinleyicilere bilgi dolu ve eğlenceli bir deneyim vadederken, çeşitli konularda geniş bir perspektif sunuyor.

Oğuz Serdar Çelebi ve Egehan Özbek‘in kurduğu “Talks and Talks Podcast” YouTube kanalı, çeşitli konularda derinlemesine podcast içerikleri sunan bir platform olarak dikkat çekiyor. Kanalın içeriği, geniş bir yelpazede konuları kapsamaktadır:

1. Oyunlar: En yeni video oyunları hakkında bilgiler, oyun endüstrisi trendleri ve e-spor etkinlikleriyle ilgili içerikler sunulmaktadır.

2. Sinema: Yeni çıkan filmler, film incelemeleri ve sinema endüstrisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirici içerikler bulunmaktadır.

3. Tiyatro: Tiyatro dünyasından haberler, oyun incelemeleri ve sahne arkası sohbetlerle tiyatro severlere hitap etmektedir.

4. Müzik: Yeni albümler, müzik festivalleri ve müzik endüstrisindeki son trendlerle ilgili içerikler müzik tutkunlarına yöneliktir.

5. Futbol: Futbol dünyasından en son haberler, maç özetleri ve futbol taktikleri üzerine yapılan içerikler, futbolseverler için özel olarak hazırlanmıştır.

Kanalın bölümleri ve sunucuları şu şekildedir:

  • PvP Talks: Oğuz Serdar Çelebi & Egehan Özbekle
  • Kara Perde: Ayberk Sakallı & Gülşah Başlığ & Yusuf Atlam
  • 22: Yusuf Gündüz & İbrahim Özcan & Habib Fatih Kural
  • Kırmızı Perde: Nazlıcan Karaman & Pelin Akın
  • Beats & Bars: Alihan Yücetürk (Al-Tar müzik) & Emir Kaan Şahin (Kumandan) & Süleyman Aslan

Talks and Talks Podcast” kanalı, geniş bir izleyici kitlesine hitap eden ve çeşitli konularda derinlemesine içerikler sunan bir platformdur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img