Ana SayfaGündemSolarEX İstanbul Fuarı Güneş Enerjisi Sektörünü Bir Araya Getiriyor

SolarEX İstanbul Fuarı Güneş Enerjisi Sektörünü Bir Araya Getiriyor

Türkiye’nin tek uluslararası güneş enerjisi fuarı SolarEX İstanbul, 16. yılında da güneş enerjisi sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. 4-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinlik, İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör profesyonellerine kapılarını açtı. Voli Fuar organizasyonu ile gerçekleşen SolarEX İstanbul, yeni eklenen hallerle birlikte 65 bin metrekare alanda, %35’i global olmak üzere 500’den fazla markayı ağırlıyor.

SolarEX

Sektörün önde gelen isimleri, dernek başkanları ve çevre dostu çözümlerin konuşulduğu konferanslarla zenginleşen fuar, Türkiye’nin güneş enerjisi potansiyelini dünyaya tanıtmayı ve sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Enerji depolama çözümlerinin de dahil edilmesiyle güneş enerjisi sektörünün tüm ihtiyaçlarına yanıt veren SolarEX İstanbul, sürdürülebilir enerjinin geleceği için global yatırımlara zemin hazırlıyor.

SolarEX İstanbul Katkısı

Sektörün geleceğine ışık tutan konferanslarla desteklenen etkinlik, aynı zamanda online platformlar üzerinden dünyanın dört bir yanındaki sektör profesyonellerine ulaşıyor. Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji kaynaklarına olan ilginin arttığı bu dönemde, SolarEX İstanbul, hem yerel hem de uluslararası alanda sektörün gelişimine katkıda bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img