Ana SayfaGündemSamsun Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, Mazbatasını Aldı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Doğan, Mazbatasını Aldı

Samsun, yerel seçimlerde AK Parti adayı Halit Doğan’ı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçerek yeni bir döneme adım attı. Doğan, mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Samsun Adliyesi’nde gerçekleşen mazbata töreninde Doğan’a İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz da eşlik etti. İl Seçim Kurulu Başkanı Ayşegül Şahin Ünlü’nün elinden mazbatasını alan Doğan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Samsun’a hizmet etmekten gurur duyduğunu belirtti.

Samsun

Doğan, “Bugün itibarıyla hizmete başlayacaklarını” ifade ederken, Samsunlulara teşekkürlerini iletti. Özellikle 2024-2029 döneminde halkın duasını alacak işler yapmayı hedeflediklerini vurguladı. Halkın beklentilerine cevap vermek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Samsun’un, büyükşehirler arasında en az oy kaybı yaşayan illerden biri olduğunu hatırlatan Doğan, bu başarıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğinin büyük etkisi olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı’nın kendilerini arayarak tebrik ettiğini ve desteklerini sunduğunu belirten Doğan, bundan sonra da hizmetlerin artarak devam edeceğini dile getirdi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ise 5 yıllık süreçte İlkadım ilçesine önemli hizmetler sunacaklarını söyledi. İki başkan daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ne giderek görevlerini devraldılar.

Törene, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ile partililer de katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img