Ana SayfaGündemSamsun’da Yatak Fabrikası Yangını

Samsun’da Yatak Fabrikası Yangını

Samsun’da Yatak Fabrikası Yangını yaşandı. Samsun Tekkeköy OSB’de yatak ve koltuk fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Vali Tavlı ve Başkan Doğan olay yerinde.

Samsun’un Tekkeköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan bir yatak ve koltuk fabrikasında çıkan yangın hızla yayıldı. Yangın, Yumoş firmasına ait fabrikada saat 21.00 sıralarında başladı ve kısa sürede bitişikteki iş yerine sıçradı. Alevler geceyi aydınlatırken, yangın söndürme çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yatak Fabrikası Yangını

Vali Tavlı ve Başkan Doğan Yangın Yerinde

Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yangın mahallinde incelemelerde bulundu. Yangın söndürme çalışmalarını yakından takip eden yetkililer, ekiplerden bilgi aldı.

Yatak Fabrikası Yangını

İtfaiye ve TOMA’lar Seferber Oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangını kontrol altına almak için seferber oldu. Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne ait TOMA’lar ve belediyelerin su tankerleri de söndürme çalışmalarına destek verdi. Polis ekipleri, yangın mahallinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Komşu Fabrikaya Sıçradı

Yangın, bitişikte bulunan mutfak soğutma fabrikasına da sıçradı. Söndürme çalışmaları sürerken, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal ve Samsun Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş da olay yerine gelerek durumu yerinde inceledi.

İş Adamı Adem Yıldız’dan Açıklama

Fabrikanın yanında iş yeri bulunan eski Samsun Milletvekili Adem Yıldız, “OSB’de komşumuz olan yatak fabrikasında yangın çıktı. Allah böyle yangınları kimsenin başına vermesin. Samsun itfaiyesi canla başla çalışıyor. İnşallah kısa sürede söndürülür. Sevindirici olan, can kaybı olmaması. Allah böyle yangınlar göstermesin” dedi.

Yatak Fabrikası Yangını

Başkan Doğan’dan Paylaşım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yangınla ilgili yaptığı paylaşımda, “Tekkeköy ilçemizdeki Organize Sanayi Bölgemizde bulunan bir yatak fabrikasında çıkan yangına karşı ekiplerimiz tüm imkanlarıyla müdahale etmektedir. Valimiz Orhan Tavlı ile birlikte yangın alanında ekiplerimizden bilgileri alıyoruz. Yangının en kısa sürede kontrol altına alınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img