Ana SayfaGündemGiresun Belediye Başkanı Fuat Köse Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse Mansur Yavaş’ı Ziyaret Etti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti. İş birliği ve deneyim paylaşımı konuları ele alındı.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ı ziyaret etti. Bu önemli ziyaret, iki belediye arasında iş birliği ve deneyim paylaşımını geliştirmeyi hedefliyordu. Başkan Köse, Giresun’daki son gelişmeleri Yavaş ile paylaşırken, gelecek projeler ve belediyecilik alanında iş birliği imkanları üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

İş Birliği ve Deneyim Paylaşımı

Ziyaret sırasında Başkan Köse, samimi karşılaması için Mansur Yavaş’a teşekkür etti. Köse, “Ülkemizin en başarılı belediye başkanları arasında kendisini kabul ettiren başkanımızın tecrübelerinden ve fikirlerinden her zaman faydalanacağız. Kapısını sürekli çalacağız” dedi. Mansur Yavaş ise, Giresun Belediyesi’ne olan desteğinin artarak devam edeceğini belirterek, “Giresun’a ve Fuat Köse’ye karşı özel bir ilgimiz var. Nazik ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duydum” şeklinde konuştu.

Mansur Yavaş

Hediyeler ve Anılar

Başkan Köse’ye ziyaretinde Belediye Başkan Vekili Alptuğ Kaan Kara da eşlik etti. Köse, bu ziyaret vesilesiyle Yavaş’a Giresun’u simgeleyen hediyeler takdim etti. Bu tür ziyaretlerin, şehirlerarası ilişkilerin güçlenmesine ve belediyeler arasında daha etkin hizmet verilmesine katkı sağladığı belirtiliyor.

İmamoğlu ile Görüşme

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Başkan Fuat Köse, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da ziyaret etmiş ve verimli bir görüşme gerçekleştirmişti. İki başkan arasındaki bu görüşmede de, iş birliği ve deneyim paylaşımı konuları ele alınmıştı.

Giresun Halkının Desteği

Başkan Köse’nin Türkiye’nin en büyük iki belediyesine gerçekleştirdiği bu ziyaretler, Giresun halkı tarafından yakından takip ediliyor ve destekleniyor. Bu ziyaretlerin, Giresun’un gelişimine olumlu katkılar sağlaması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img