Ana SayfaGündemSamsun'da Seçim Öncesi Kesintisiz Enerji Tedbirleri Tamamlandı

Samsun’da Seçim Öncesi Kesintisiz Enerji Tedbirleri Tamamlandı

Kesintisiz Enerji… YEDAŞ (Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.), 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerindeki yaklaşık 3 milyon aboneye kesintisiz ve kaliteli elektrik hizmeti sunabilmek için özel önlemler aldı. Seçim gününde herhangi bir enerji kesintisine karşı hızla müdahale edebilmek adına, şirket personel sayısını artırarak, toplam 564 personel, 265 nöbetçi ekip ve 226 aracı göreve hazır hale getirdi.

Kesintisiz Enerji

YEDAŞ, seçim günü için detaylı bir planlama yaptı. Arıza ve kesintilere hızlı müdahale edebilmek için vardiya planlarını gözden geçirdi, operasyonel süreçleri ve ekipmanları optimize etti. Ayrıca, elektrik dağıtım sistemlerinin siber güvenliğini artırmak için çeşitli önlemler alındı. Şebeke Yönetim Operatörleri, anlık izleme sistemleri üzerinden şebeke durumunu sürekli kontrol ederek, herhangi bir arıza ya da kesinti durumunda en yakın ekibi olay yerine yönlendirecek.

Kesintisiz Enerji Tedbirleri Alındı

Ekipler, mobil iş gücü yönetimi uygulamasının navigasyon özelliğini kullanarak, kesinti yaşanan bölgeye en hızlı şekilde ulaşacak ve müdahalede bulunacak. Ayrıca, YEDAŞ çağrı merkezi, seçmenlerin ve tüketicilerin her türlü talep ve şikayetlerine hızla yanıt verebilmek için özel bir acil durum ekibiyle donatıldı.

Seçim bölgelerinde herhangi bir elektrik kesintisine karşı jeneratörler kullanılarak elektrik arzının sürekliliği garanti altına alındı. Kriz durumlarında hızlı ve etkili bir iletişim sağlamak için YEDAŞ, muhtarlarla WhatsApp grupları üzerinden de koordinasyon sağlayacak şekilde planlamalar yaptı.

YEDAŞ, 186 Çağrı Merkezi, WhatsApp hattı, webchat, Twitter hesabı ve diğer sosyal medya kanalları üzerinden müşterilerin talep ve şikayetlerini alacak ve hızlı bir şekilde çözüm üretecek. Bu kapsamlı önlemlerle, seçim günü yaşanabilecek herhangi bir elektrik kesintisinin önüne geçilmesi ve tüm seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesi hedefleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img