Ana SayfaGündemSamsun Semalarında Gururla Dalgalanan Türkiye'nin En Büyük Bayrağı

Samsun Semalarında Gururla Dalgalanan Türkiye’nin En Büyük Bayrağı

Samsun-Ankara karayolu üzerinde, 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olarak bilinen dev Türk bayrağı, görenlerin gururunu okşuyor. Kavak ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun hemen yanında dalgalanan bu devasa bayrak, 116 metrelik direk uzunluğu ve 2 bin metrekarelik genişliğiyle dikkat çekiyor. Bayrağın büyüklüğüyle hayranlık uyandırdığı görülüyor ve bölgeye gelenler, hatıra fotoğrafı çektirmek için duraksıyor.

Samsun’un gururu

Bayrağın bulunduğu akaryakıt istasyonunun müdürü Sadık Aslan, ziyaretçilerin ve müşterilerin büyük bir memnuniyetle bayrağı karşıladığını belirtiyor. Bayrak, düzenli olarak bakımının yapılmasıyla ve özenle işlenmesiyle her zaman gösterişli bir şekilde dalgalanıyor. İçişleri Bakanlığı da bayrağın önemine dikkat çekerek, sosyal medya hesaplarından bu gurur verici sembolü paylaştı.

samsun-bayrak
samsun-bayrak

Vatandaşlar, bu muhteşem bayrağa hayranlıkla bakarken, bayrağın gökyüzünde dalgalanmasıyla birlikte ülkenin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini temsil ettiğini düşünüyorlar. Samsun-Ankara karayolu üzerinden geçenler, bu görkemli bayrağı görmenin gururunu yaşıyor ve yapılan bu katkı için teşekkürlerini iletiyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img