Ana SayfaGündemSamsun İlkadım'da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Samsun İlkadım’da Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

İlkadım Belediyesi, mahallelerde detaylı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. İlçe sakinlerine daha yaşanabilir bir çevre sunmak için özverili bir şekilde çalışılıyor.

İlkadım Belediyesi’nden Temizlik Seferberliği

İlkadım Belediyesi, mahallelerde detaylı temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ilkadim temizlik 2Başkan İhsan Kurnaz’dan Çağrı

Başkan İhsan Kurnaz, İlkadımlılara çalışmalara destek çağrısında bulunarak, “Biz tüm imkanlarımızla daha yaşanabilir bir İlkadım için çalışıyoruz. Sizler de daha temiz ve güzel bir ilçede yaşamak istiyorsanız, sokaklarınızı temiz tutun. Çünkü en güzel temizlik kirletmemektir” dedi.

ilkadım temizlik (3)Özverili Çalışmalar

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, periyodik olarak çöp toplama, mıntıka temizliği, konteyner etrafındaki çöp ve atıkların kaldırılması gibi işlemleri gerçekleştiriyor.

ilkadım temizlik (1)Memnuniyet ve Huzur

Yapılan çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Kurnaz, ekiplerin gece-gündüz demeden sahada çalıştığını ve İlkadımlıların huzurunu sağlamak için özveriyle çalıştıklarını belirtti.

Vatandaşların Bilinçlendirilmesi

Başkan Kurnaz, vatandaşları bilinçsiz çöp atıklarının oluşturabileceği olumsuz etkiler konusunda bilinçlendirerek, temiz bir çevre için iş birliği çağrısında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img