Ana SayfaGündemSamsun Çarşamba'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliği

Samsun Çarşamba’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinliği

Samsun Çarşamba’da düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliğinde, Halk Eğitim Merkezi’nin öğrenci katılımı ve sosyal etkinlikleriyle dolu bir program gerçekleşti.

Samsun Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında zengin bir etkinlik programı düzenledi.

hayat boyu öğrenme etkinliği çarşamba (1)Sergi Açılışı ve Katılımcılar

Her yıl Haziran ayının ilk haftasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası, bu yıl da Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde sergi açılışıyla başladı. Açılışa Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve birçok ilçe yetkilisi katıldı.

hayat boyu öğrenme etkinliği çarşamba (5)Etkinlikler ve Sunulan Ürünler

Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği etkinliklerde, kursiyerlerin ürettiği ev nakışları, dekoratif el sanatları, ev tekstili, giyim, robotik kodlama, çocuk gelişimi, takı tasarımı, akıl ve zeka oyunları, kuaförlük, ahşap boyama gibi ürünler sergilendi.

hayat boyu öğrenme etkinliği çarşamba (4)Başarı ve Katılım Rakamları

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çiçekdenk, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bin 9 kursta toplamda 15 bin 661 kursiyerin yer aldığını belirtti ve açık öğretim ortaokulu ile açık öğretim lisesinde eğitim gören öğrenci sayılarını paylaştı.

hayat boyu öğrenme etkinliği çarşamba (3)Ödül Töreni ve Gösteriler

Okuma-yazma kurslarını ve açık öğretim programlarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verilirken, etkinlikte folklor ekibinin gerçekleştirdiği gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı.

Samsun Çarşamba‘da gerçekleşen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliği, sosyal etkinliklerle dolu ve başarılı bir şekilde sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img