Ana SayfaGündemSamsun Eczacı Odası 'Müze Eczane' Açılışı Gerçekleştirildi

Samsun Eczacı Odası ‘Müze Eczane’ Açılışı Gerçekleştirildi

Eczacılık mesleğinin geçmişini geleceğe taşımak amacıyla kurulan Samsun Eczacı Odası “Müze Eczane”, 18 Mart 2024’te Samsun Valisi Orhan TAVLI’nın katılımıyla açıldı. Açılış sonrası düzenlenen “İlaç ve Eczacılığın Dünü, Bugünü ve Geleceği” konulu panele birçok önemli isim katıldı.

Eczacılığa yönelik farkındalığın artırılması, toplumda bilgi ve bilinç oluşturulması, eczacılık tarihine ışık tutan kaynaklar içeren koleksiyonların korunması, gelecek nesillere aktarılması ve meslek tarihiyle ilgili araştırmalara olanak sağlanması amacıyla Samsun Eczacı Odası “Müze Eczane” açılışı 18 Mart 2024 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Açılış, sayın Valimiz Orhan TAVLI’nın katılımıyla yapıldı.

Müze Eczane

Açılışın ardından Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman ÜNEY, İSKOOP – TEKB Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Mehmet Sait YÜCEL ve ADEKA Yönetim Kurulu Başkanı – İEİS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Cüneyt ARPACIOĞLU’nun katılımıyla “İlaç ve Eczacılığın Dünü, Bugünü ve Geleceği” konulu panel, odamız konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa katılan herkese teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Ecz. Onur Ferhat KARACAN

Samsun Eczacı Odası Yönetim Kurulu Adına Başkan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img