Ana SayfaSporSamsun Belediyesi, Samsunspor Sahasını Yeniliyor

Samsun Belediyesi, Samsunspor Sahasını Yeniliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’ndeki antrenman sahasını yenileyerek daha elverişli hale getiriyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Canik ilçesinde yer alan Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’ndeki antrenman sahasını yeniliyor. Belediye ekipleri, Başkan Halit Doğan’ın talimatıyla çalışmalara hız kesmeden başladı.

Altyapı ve Toprak Yenileniyor

Yaklaşık 20 yıldır Samsunspor tarafından kullanılan saha, belediye tarafından antrenman için daha elverişli hale getiriliyor. Ekipler, ilk olarak eski çimleri kaldırarak kazı çalışmalarına başladı. Yapılacak 65 santimetre derinliğindeki kazının ardından sahanın altyapısı ve toprağı tamamen yenilenecek.

Samsunspor

Samsunspor’un Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Samsunspor’un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Belediye Başkanı Halit Doğan, şu açıklamalarda bulundu:

“Samsunspor şehrimizin gururu, bizim de kırmızı-beyazlı sevdamız. Şehrimizin değerlerinin farkında olarak, hassasiyetlere dikkat ediyoruz. İlk icraatlarımızdan biri, taraftarlarımıza maç günleri tramvayları ücretsiz hale getirmekti. Samsunspor’umuzun yanında olarak, takımımız ve taraftarımızla birlikte hareket etmeyi sürdüreceğiz. Nuri Asan Tesisleri’ndeki antrenman sahasının yenilenmesi konusunda kulübümüzden gelen talebe hemen yanıt verdik. Ekiplerimiz, kısa sürede çalışmaları tamamlayacak ve Samsunspor’umuz yeni sezonda daha güzel bir sahada antrenman yapacak. Bu çalışma, yeni sezonda takımımıza armağanımız olacak. İnşallah Samsunspor’umuz bol galibiyetli bir sezon geçirir ve şehrimizin adını daha da güzel tanıtmaya devam eder.”

Samsunspor

Yeni Sezon İçin Hazırlıklar Tamamlanıyor

Sahanın yenilenmesi, Samsunspor’un daha iyi antrenman koşullarına sahip olmasını sağlayacak. Belediye ekipleri, saha kazı çalışmalarının ardından altyapı ve toprak yenileme işlemlerini de kısa sürede tamamlayacak. Bu çalışmalar, Samsunspor’un yeni sezonda daha iyi bir performans sergilemesine katkıda bulunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img