Ana SayfaGündemKastamonu Merkezli KAFES-45 Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı

Kastamonu Merkezli KAFES-45 Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı

Kastamonu’da, geniş çaplı düzenlenen KAFES-45 operasyonunda gözaltına alınan 21 kişiden 4’ü, adli sürecin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda gerçekleştirilen ve 12 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, kredi kartı dolandırıcılığı yaparak mağdurları zarara uğratan bir suç örgütüne yönelik baskınlar düzenlendi.

KAFES-45 Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

Operasyonda gözaltına alınan M.K, M.C, T.A ve O.E isimli şüphelilerin jandarma komutanlığındaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Savcılık sorgularının ardından hakim karşısına çıkan şüpheliler, suçlamaları nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon, kredi kartı borcunu ödeyemeyen ve nakit para ihtiyacı olan bireyleri hedef alan ve “kredi kartına takla attırmak” olarak bilinen yöntemle dolandırıcılık yapmak suçundan gerçekleştirildi. Örgütün elebaşı olduğu öne sürülen Ö.Ç. dahil diğer zanlıların işlemleri sürerken, Kastamonu merkezli operasyonla ilgili detaylı bir soruşturma devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img