Ana SayfaGündemJose Mourinho Fenerbahçe'ye Geliyor

Jose Mourinho Fenerbahçe’ye Geliyor

Fenerbahçe’ye teknik direktör olarak geleceği söylenen Jose Mourinho, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile taraftarları heyecanlandırdı.

Fenerbahçe’de başkan adayı Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına getireceğini duyurarak sarı-lacivertli taraftarları büyük bir heyecana sürükledi. Yıldırım, “Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok. Biz 3 yıllığına geliyoruz, 3 yıllığına hocamız da Mourinho’dur. Mourinho 2 sene için geliyor. Şampiyon olursak 2 sene sonra uzatırız. Mourinho gelecek” dedi.

Jose Mourinho’dan Heyecanlandıran Paylaşım

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Yeni maceralar için yeni şeyler” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, özellikle Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük ilgi gördü.

Fenerbahçeli Taraftarlardan Yoğun İlgi

Mourinho’nun paylaşımı, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 61 yaşındaki teknik direktörün Fenerbahçe’ye gelme olasılığı, taraftarları büyük bir beklentiye soktu.

Aziz Yıldırım Ne Demişti?

Aziz Yıldırım, önümüzdeki hafta Jose Mourinho’yu İstanbul’a getireceğini belirterek, “Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok. Biz 3 yıllığına geliyoruz, 3 yıllığına hocamız da Mourinho’dur. Mourinho 2 sene için geliyor. Şampiyon olursak 2 sene sonra uzatırız. Mourinho gelecek” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img