Ana SayfaMagazinGülse Birsel Okurlarıyla Buluştu

Gülse Birsel Okurlarıyla Buluştu

Gülse Birsel, “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” adlı yeni kitabı ile D&R İstinyePark’ta okurlarıyla buluştu.

Ünlü yazar, senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” ile ilk kez D&R İstinyePark’ta okurlarıyla buluştu. Etkinlikte uzun kuyruklar oluşturan hayranları için altı saat boyunca kitap imzalayan Birsel, büyük ilgi gördü.

Gülse Birsel

Hayranlarından Yoğun İlgi

“Avrupa Yakası”, “Yalan Dünya”, “Jet Sosyete” ve “Aile Arasında” gibi popüler dizi ve filmlerin senaristi ve başrol oyuncusu olan Gülse Birsel, yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin”in imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. 1 Haziran Cumartesi günü D&R İstinyePark’ta gerçekleşen etkinlikte, hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Bazı okurlar, Birsel’in önceki kitaplarını ve “Avrupa Yakası” DVD ve VCD’lerini de imzalatmak için getirdi. Etkinliğin en dikkat çekici anlarından biri, bir hayranının Birsel’e kara kalem portresini hediye etmesi oldu.

Gülse Birsel

Kitabın İçeriği ve Birsel’in Açıklamaları

Gülse Birsel, yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” hakkında, “Bu kitap önceki kitaplarımdan farklı. Daha önceki kitaplarım gazete yazılarımdan oluşuyordu, bu ise tamamen yeni yazılardan oluşuyor. Mizah ağırlıklı, eğlenceli yazılarla dolu. Sahneye uyarlasam 4-5 saatlik bir stand-up gösterisi olurdu” dedi. Ayrıca, dizi ve film projelerinin devam edeceğini de belirtti.

Gülse Birsel’in Eserleri

Oyuncu, sunucu, senarist, komedyen ve yazar Gülse Birsel, “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” adlı son kitabından önce altı kitap kaleme aldı. İlk kitabı “Gayet Ciddiyim” 2003’te, ikinci kitabı “Hâlâ Ciddiyim” 2004’te, üçüncü kitabı “Yolculuk Nereye Hemşerim?” 2005’te yayımlandı. Dördüncü kitabı “Velev ki Ciddiyim!” 2009’da, beşinci kitabı “Yazlık” 2011’de ve altıncı kitabı “Memleketi Ben Kurtaracağım!” ise 2015’te raflardaki yerini aldı.

“Beni Gözünüzde Büyütmeyin” Kitabı Hakkında

Birsel, yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin”i “Bu kitap belki de sizin kaybettiğinizi düşündüğünüz, kanepe minderinin arasına kaymış neşenizdir” diyerek tanımlıyor. Kitap, okuyuculara hayatın zorluklarına rağmen gülmek için daima bir sebep olduğunu hatırlatmayı amaçlıyor. Birsel’in mizah dolu kalemiyle küresel ısınma, ekonomik sorunlar ve gelecek kaygısı gibi konuları işlerken, hayatın güzelliklerini ve yaşamın değerini ön plana çıkarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img