Ana SayfaGündemAşkım Kapışmak Serbest Bırakıldı: Kripto Dolandırıcılığı Soruşturması

Aşkım Kapışmak Serbest Bırakıldı: Kripto Dolandırıcılığı Soruşturması

Aşkım Kapışmak, Ankara merkezli kripto dolandırıcılığı operasyonunda serbest bırakıldı. Suçlamaları reddeden Kapışmak’ın açıklamaları burada.

Aşkım Kapışmak Serbest Bırakıldı

Ankara merkezli 21 ilde düzenlenen kripto dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 127 kişi arasında bulunan davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kapışmak, kendisine yöneltilen suçlamaları kesin bir dille reddetti.

operasyonla-gozaltina-alinan-askim-kapismakin-Kripto Dolandırıcılığı Operasyonu

Ankara merkezli düzenlenen operasyonda, “Sıfır Risk İle Yüksek Kazanç” vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işlediği iddia edilen kişilere yönelik “Sibergöz-42” operasyonları gerçekleştirildi. Bu kapsamda gözaltına alınanlar arasında yer alan Aşkım Kapışmak, “yapıya insan kazandırma” faaliyetleri iddiasıyla soruşturma altına alındı.

unlu-yazar-askim-kapismak-gozaltina-Aşkım Kapışmak’ın Açıklaması

Gözaltına alınmasının ardından adli kontrolle serbest bırakılan Aşkım Kapışmak, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kapışmak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Siber Göz-42 operasyonu kapsamında hakkımda yapılan gözaltı işlemi sonrasında bugün adli kontrolle serbest bırakılmış bulunmaktayım. Daha önce 31.05.2024 tarihinde yapmış olduğum kamuoyu duyurusunda da belirttiğim üzere; hayatım boyunca hiçbir suç ve organizasyon içerisinde yer almadığım gibi tüm hayatımı yazdığım kitaplar ve motivasyon konuşmalarından kazanmaktayım. Söz konusu gözaltı işleminin sebebi de medyada yer aldığı ve kamuoyunun da böylece malumu olduğu üzere; yıllar önce sadece tek bir kez motivasyon konuşmacısı olarak katıldığım sayısız şirketten bir tanesinin, bilmemin mümkün olmadığı, faaliyetlerinden ibarettir. Türk adaletine olan sonsuz inancımla, tekrardan ilgi ve desteğiniz için teşekkür eder, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle selamlarımı iletirim.”

Gözaltı Süreci ve Sonrası

Kapışmak, İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alınmıştı. Yaptığı açıklamada, gözaltı sürecinin kendisi için zorlayıcı olduğunu, ancak Türk adaletine olan güveninin tam olduğunu belirtti.

Bu süreçte, Kapışmak‘ın sosyal medyada ve kamuoyunda destek bulduğu gözlemlendi. Serbest bırakılması, takipçileri ve sevenleri tarafından olumlu karşılandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img