Ana SayfaGündemDursun Özbek'ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım'a Sert Yanıt

Dursun Özbek’ten Ali Koç ve Aziz Yıldırım’a Sert Yanıt

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve aday Aziz Yıldırım’a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve başkan adayı Aziz Yıldırım’ın kendisine yönelik eleştirilerine sert yanıt verdi. Özbek, Galatasaray Lisesi’nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yıldırım ve Koç’un canlı yayındaki tartışmalarını “kayıkçı kavgası” olarak nitelendirdi.

“Galatasaray Başkanı’nın Adını Ağızlarına Alırken Düşünsünler”

Özbek, Ali Koç ve Aziz Yıldırım’ın kendisine yönelik ifadelerine karşı çıkarak, “Aziz Bey’in söyledikleri dikkatimi çekti. Ali Bey haddini bilsin. Yalıda büyümüş zengin çocuğu olmak, hadsiz konuşmayı gerektirmez” dedi.

“Türk Sporuna Faydasız Yayın”

Özbek, spor camiasının Türk sporuna hiçbir katkısı olmayan bir yayın izlediğini belirterek, yayının zamanında bitmediğini ve Ali Koç’un Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç’a yaptığı hitabın alışkanlık haline geldiğini söyledi.

dursun özbekGalatasaray’ın Başarıları Hedefte mi?

Özbek, Koç ve Yıldırım’ın Galatasaray’ın başarıları nedeniyle mi kendisini hedef aldıkları sorusuna, “İki başarısız başkan konuştu. Bu tavırlarla başarılı olamazlar. Galatasaray’ın başarı silsilesi onların ayarlarını bozdu” şeklinde yanıt verdi.

Türkiye Bankalar Birliği’nden Çıkış Planı

Özbek, Türkiye Bankalar Birliği’nden çıkmanın altyapısını hazırladıklarını belirterek, “6 yıl önce bu konuyu gündeme getirdim. Bu da Galatasaray’ın ileri görüşlülüğünü gösteriyor” dedi.

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Son olarak, “Jose Mourinho, ‘Rafa Silva Galatasaray‘a yakın.’ dedi. Sizin yorumunuz nedir?” sorusuna Özbek, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz ve kamp dönemine yetiştirmek için büyük çaba harcıyoruz” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img