Ana SayfaGündemBaşkan İhsan Kurnaz'a İsminin Yazılı Olduğu Forma

Başkan İhsan Kurnaz’a İsminin Yazılı Olduğu Forma

YAB-PA Akademi U-17 Kadınlar Türkiye Şampiyonası öncesi Başkan İhsan Kurnaz’a ziyaret gerçekleştirdi ve forma hediye etti.

YAB-PA Akademi U-17 kadın futbol takımı, Türkiye Şampiyonası öncesinde İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette, kulüp başkanı Ali Akyüz ve kadın sporcular, Kurnaz’a isminin yazılı olduğu özel bir forma hediye etti.

Sporun Birleştirici Gücü

YAB-PA Akademi Kulüp Başkanı Ali Akyüz, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak, “Kadın futbolunda Samsun’u temsil eden YAB-PA takımına şehrin tüm dinamiklerinin destek olmasını istiyoruz” dedi. Ayrıca, U-17 Kadınlar Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan takımın başarılı olması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti.

Yeni Spor Alanları Müjdesi

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, gençlere sporu sevdirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için projeler geliştirdiklerini ifade etti. “Bu milletin bütçesiyle gençlerimize hizmet etmek onurdur. Hedefimiz, kardeşliğimizi koruyarak, sporu daha ileriye taşımaktır. Bu doğrultuda yeni spor alanları inşa edecek ve modern sahalar kazandıracağız. YAB-PA Akademiyi hak ettiği noktaya taşımak için desteğimiz sürecek,” diye konuştu. Ayrıca, şampiyonaya katılacak olan takım ve yönetime başarılar diledi.

İhsan Kurnaz

Anlamlı Hediye

Görüşmenin sonunda, YAB-PA Başkanı Ali Akyüz, günün anısına Başkan İhsan Kurnaz’a 55 numaralı, kırmızı-beyazlı takım formasını hediye etti. Bu jest, takım ve belediye arasındaki bağları güçlendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img