Ana SayfaMagazinAkasya’nın 10’uncu Yıl Konser Serisi Candan Erçetin ile Sona Erdi

Akasya’nın 10’uncu Yıl Konser Serisi Candan Erçetin ile Sona Erdi

Akasya AVM’nin 10. yıl kutlamaları, Candan Erçetin’in büyüleyici performansıyla sona erdi. Unutulmaz bir konser deneyimi yaşandı.

Akasya Alışveriş Merkezi, 10’uncu yılını Türk pop müziğinin efsane ismi Candan Erçetin’in büyüleyici performansıyla kutladı. Erçetin, 26 Mayıs akşamı verdiği konserle Akasya misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Candan Erçetin ile Muhteşem Final

Akiş GYO A.Ş. yatırımı olan Akasya Alışveriş Merkezi, 10 günlük konser serisini Türk pop müziğinin dev ismi Candan Erçetin’le tamamladı. Bora Öztoprak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikler, mayıs ayını müzik ve eğlenceyle doldurdu. Dün akşam, Candan Erçetin’in sahne aldığı kapanış konseri büyük coşku yarattı.

Candan Erçetin

Hit Şarkılarla Dolu Bir Gece

Candan Erçetin, Bahar, Yalan, Elbette ve Gamsız Hayat gibi hit şarkılarıyla sahne aldı. Konser alanını dolduran yüzlerce Akasya misafiri, Erçetin’in her şarkısına eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı. Erçetin, performansıyla dinleyicileri adeta zamanda yolculuğa çıkardı.

“Unutulmaz Bir Deneyim Oldu”

Akasya Alışveriş Merkezi’nin 10’uncu yıl kutlamaları kapsamında sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Candan Erçetin, “Sevenlerimle birlikte olmak ve bu inanılmaz enerjiyi hissetmek muhteşemdi. Bu konser benim için de unutulmaz bir deneyim oldu. Misafirlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img