Ana SayfaGündemAhmet Şerif İzgören SAMGİAD'da Takım Çalışması Semineri Verdi

Ahmet Şerif İzgören SAMGİAD’da Takım Çalışması Semineri Verdi

Ahmet Şerif İzgören, SAMGİAD etkinliğinde liderlik ve takım çalışması üzerine seminer verdi, SAMGİAD Matematik Okulu’na destek sözü verdi.

İzgören Akademi’nin kurucusu yazar Ahmet Şerif İzgören, Samsun Genç İş İnsanları Derneği’nin (SAMGİAD) konuğu olarak Samsun’da bir seminer verdi. İzgören, liderlik, takım çalışması, yönetim ve iletişim konularında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Ahmet Şerif İzgören

SAMGİAD Matematik Okulu’na Destek Sözü

Ahmet Şerif İzgören, SAMGİAD Matematik Okulu’nu ziyaret ederek, okulun çalışmalarına katkı sağlamak adına destek sözü verdi. Dernek çalışma ofisini de gezen İzgören, SAMGİAD’ın eğitim projelerini takdirle karşıladı.

Seminerin Açılışı ve SAMGİAD Başkanı’nın Konuşması

Anemon Otel’de gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir yaptı. Demir, üyelere ve davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, dernek olarak ekonomist, eğitimci, yazar ve akademisyenleri ağırlamaya devam edeceklerini belirtti. Demir, “SAMGİAD, etkinlikleriyle üyelerine, şehrine ve ülkesine faydalı olmayı sürdürüyor. Alanının en iyilerinden Ahmet Şerif İzgören hocamızı sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Takım Çalışması Üzerine Seminer

Seminerde Ahmet Şerif İzgören, takım çalışmasının önemi ve etkin ekip yönetimi üzerine kapsamlı bilgiler sundu. Katılımcılar, seminer boyunca interaktif faaliyetlerle takım çalışmasının püf noktalarını deneyimleme fırsatı buldu.

Ahmet Şerif İzgören

Anlamlı Hediyeler

Etkinliğin sonunda SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir, Ahmet Şerif İzgören’e Samsunspor forması ve Atatürk’ün Samsun’a çıktığı Bandırma Vapuru’nun maketini takdim etti. Bu anlamlı hediyeler, İzgören’in ziyareti ve semineri için birer teşekkür niteliğindeydi.

Ahmet Şerif İzgören’in SAMGİAD etkinliğinde yaptığı konuşma ve verdiği destek, Samsun iş dünyasında büyük takdir topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img