Ana SayfaGündemZincirleme Kaza Faciası: 1 Aylık Hamile Kadın Hayatını Kaybetti

Zincirleme Kaza Faciası: 1 Aylık Hamile Kadın Hayatını Kaybetti

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda, 15 Mart tarihinde meydana gelen Zincirleme Kaza, yağışlı hava koşulları nedeniyle kayganlaşan yolda gerçekleşti. Bu kaza, zincirleme bir şekilde araçların birbirine çarpması sonucunda yaşandı. Kontrolden çıkan 20 araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda durdurulamayarak birbirine çarpıştı.

Kazanın ardından otoyol trafiğe kapatıldı ve diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, kazada yaralanan kişilere hızlı bir şekilde müdahale etmek için harekete geçti. Araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

korkunç kaza

Zincirleme kazada, 1’i ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi. Ancak, ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç adlı kadın, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ceyda Gürler Erkoç’un 9 ay önce evlendiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.

Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Ceyda Gürler Erkoç, dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Adana Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Erkoç’un cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Cenaze namazı sonrasında gözyaşları arasında Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img