Ana SayfaOtomobilYeni Nissan Qashqai Türkiye'de Ön Satışa Çıkıyor: Lansman Tarihi Açıklandı

Yeni Nissan Qashqai Türkiye’de Ön Satışa Çıkıyor: Lansman Tarihi Açıklandı

Yenilenen Nissan Qashqai, Türkiye’deki tüm showroomlarda 11 Haziran’dan itibaren ön sipariş ve satışa sunulacak. Yenilikleri ve teknolojik özellikleriyle dikkat çeken araç, Türkiye Lansmanı için hazır.

Nissan, 11 Haziran itibarıyla Türkiye’deki tüm showroomlarda yeni Nissan Qashqai‘nin ön sipariş ve satışa sunulacağını duyurdu. Yenilenen Qashqai, İngiltere’nin Sunderland şehrinde üretildi ve dış tasarımdan teknolojik yeniliklere kadar birçok güncellemeyle donatıldı.

nissanYenilikçi Tasarım ve Renk Seçenekleri

Yenilenen Qashqai’nin tasarımı daha keskin ve modern bir görünüm sunuyor. Ön ızgara ve tampon gibi detaylar, çarpıcı bir estetik sağlamak için kapsamlı şekilde güncellendi. Ayrıca, üç yeni renk seçeneğiyle (inci beyazı, siyah inci ve okyanus yeşili) renk yelpazesine yeni alternatifler eklendi.

61e57e8c34464712447273Teknolojik Yenilikler ve Güvenlik Özellikleri

Qashqai, güvenlik ve sürüş deneyimi odaklı birçok teknolojik yenilikle donatıldı. Yenilenen çevre sürüş monitörü (AVM), dört harici kameranın birleştirilmiş görüntüsüyle maksimum güvenlik sağlarken, Akıllı Hız Sabitleme ve Akıllı Kör Nokta Önleme gibi özellikler de sürücülere ekstra güvenlik sağlıyor.

yeni 2024 nissan qashqai tanitile-POWER Teknolojisi

Nissan’ın e-POWER teknolojisi, benzinli motorla tekerlekleri tahrik eden elektrikli güç aktarma organı olarak dikkat çekiyor. Avrupa’da ve Türkiye’de popülerlik kazanan bu teknoloji, Qashqai’nin çevre dostu ve verimli bir sürüş deneyimi sunmasını sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img