Ana SayfaMagazinÜnlü Oyuncu Gülşah Çomoğlu Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Gülşah Çomoğlu Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle 38 yaşında vefat etti.

Kanserle Mücadele Eden Oyuncu Hayatını Kaybetti

Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu, 38 yaşında hayatını kaybetti. Çomoğlu, ‘Unutma Beni’, ‘Aşkın Bedeli’, ‘Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi’, ‘Yüksek Sosyete’, ‘Kasaba Doktoru’ gibi birçok başarılı yapımda rol almıştı.

iyi-ki-jpg-WdfMeQSJNkKxJNfABsoNWEşinin Acı Duyurusu

Gülşah Çomoğlu’nun ölüm haberini eşi Gökhan Günal, Instagram hesabından duyurdu. Günal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımın annesini maalesef kaybettik. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nden kalkacak, Kanlıca Mezarlığı’na defnedilecektir.”

Arkadaşlarının Üzüntüsü

‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde ‘Nursema’ karakterini canlandıran Ceren Karakoç da, sosyal medya üzerinden üzüntüsünü dile getirdi. Karakoç, “Ah Gülşah, güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni” sözleriyle duygularını paylaştı.

instagram-cerenykarakoc-storiesGülşah Çomoğlu’nun Kariyeri

Başarılı Yapımlarda Yer Aldı

Gülşah Çomoğlu, kariyeri boyunca birçok sevilen dizide rol aldı. ‘Unutma Beni’ ve ‘Aşkın Bedeli’ gibi günlük dizilerdeki performanslarıyla tanındı. Ayrıca ‘Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi’ ve ‘Yüksek Sosyete’ gibi dizilerde de başarılı performanslar sergiledi.

Hayranları ve Meslektaşları Yasta

Çomoğlu’nun vefatı, hayranları ve meslektaşları arasında büyük bir üzüntü yarattı. Sosyal medyada birçok kişi, oyuncunun anısını yaşatmak için paylaşımlarda bulundu.

Gülşah Çomoğlu, arkasında büyük bir boşluk ve sevenlerini derin bir üzüntü içinde bırakarak aramızdan ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img