Ana SayfaGündemSinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, mazbatasını aldı

Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, mazbatasını aldı

Sinop’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Sinop Belediye Başkanı seçilen Metin Gürbüz, resmi olarak görevine başlamak üzere mazbatasını aldı. CHP Sinop İl Başkanı Aykut Cem Yalçınkaya ve beraberindeki partililerle Sinop Adalet Sarayı’na giden Gürbüz’e, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Eda Kalender tarafından mazbatası takdim edildi.

Mazbata töreninin ardından Adalet Sarayı önünde bir konuşma yapan Başkan Gürbüz, seçim sürecinde belirledikleri projeler ve Sinop’un çözüm bekleyen sorunlarına ilişkin çalışmalarının artık uygulama aşamasına geçeceğini belirtti. Gürbüz, kentin sorunlarına vakıf olduklarını ve çözüm yolunda kararlı adımlar atacaklarını vurguladı. Adaylık döneminde yaptıkları saha çalışmaları ve tespit ettikleri sorunlar hakkında bilgi veren Gürbüz, projelerini ve vaatlerini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşayacaklarını ifade etti.

Metin Gürbüz, mazbatasını aldı

Mazbatasını aldıktan sonra Sinop Belediyesi’ne geçen Gürbüz, burada düzenlenen devir teslim töreniyle belediye başkanlık görevini eski Belediye Başkanı Barış Ayhan’dan devraldı. Bu törenle resmi olarak görevine başlayan Gürbüz, Sinop için yeni bir dönemin müjdesini verdi. Belediye çalışanları ve Sinop halkı ile birlikte şehrin sorunlarını çözmek için hızla çalışmaya başlayacağını duyurdu. Metin Gürbüz’ün başkanlığındaki yeni dönem, kentteki beklenen değişim ve gelişim için umutları artırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img