Ana SayfaGündemSerhat Türkel: Gençlerin Geleceğe Yönelik Rolü Öncelikli

Serhat Türkel: Gençlerin Geleceğe Yönelik Rolü Öncelikli

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerin bakış açısı ve projelerine vurgu yaparak kutladı.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı başlatmasının 105. yıldönümünü anarak başlayan Türkel, Atatürk’ün önderliğindeki mücadelenin aydınlık yarınların habercisi olduğunu vurguladı. Türkel, gelecek nesillere bağımsızlık ve özgürlük bırakan kahramanların emanetini sonsuz minnetle andıklarını belirtti.

Mesajında gençliğin önemine de değinen Başkan Türkel, gençlerin, Atatürk’ün fikirlerini ve devrimlerini sarsılmaz bir şekilde savunduğunu ve ülkenin bilimsel temellere dayalı, çağdaş ve demokratik bir ülke olma hedefinde büyük rol oynadığını ifade etti. Türkel, Atakum Belediyesi olarak gençliğin bakış açısına ve projelerine öncelik vererek kenti daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı. Kentlerini gençliğin dinamizmi ve yenilikçi fikirlerle dönüştüreceklerine inandıklarını belirten Türkel, Atakum’u eğitim, sanat, spor ve turizm merkezi haline getirme hedeflerinin yanı sıra dünyaya örnek bir marka kent haline getireceklerini söyledi.

Mesajını Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Kurtuluş Savaşı’nda destan yazan kahramanlara ve tüm şehitlere saygı, rahmet ve şükranla sonlandıran Başkan Türkel, tüm vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img