Ana SayfaSporSamsunspor-Trabzonspor Maçı Kapalı Gişe

Samsunspor-Trabzonspor Maçı Kapalı Gişe

Samsunspor-Trabzonspor Maçı Kapalı Gişe… Süper Lig’de 12 yıl aradan sonra kendi sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Samsunspor’da, heyecan dorukta. 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Karadeniz Derbisi için satışa çıkarılan 30 bin 548 biletin büyük bir kısmı taraftarlar tarafından satın alındı. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren taraftarlar, muhteşem bir atmosfer bekliyor.

Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki bu önemli mücadeleye, iki takımın taraftarları da büyük ilgi gösterdi. Trabzonspor taraftarı kendilerine ayrılan bin 608 biletin tamamını günler öncesinden tüketirken, Samsunspor taraftarına ayrılan 30 bin 548 biletin de 29 bini şimdiden satıldı. Kalan biletlerin de maç saatine kadar tükenmesi bekleniyor.

Karşılaşma, yarın saat 19.00’da Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar ve Anıl Usta hakem üçlüsü tarafından yönetilecek. Dördüncü hakemlik görevini ise İlker Yasin Avcı üstlenecek.

Öte yandan, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden yoğunluk uyarısında bulundu. “Sporseverlerin Dikkatine” başlığı altında yapılan uyarıda, stadyumda bulunan tüm kapı ve turnikelerin açılacağı belirtilerek, taraftarların yoğunluk oluşmaması için farklı kapıları da kullanabilecekleri ifade edildi. Ayrıca, stadın seyirci giriş kapılarının krokisi de paylaşıldı.

Samsun stat krokisi
12 YIL SONRA SÜPER LİG’DE KENDİ SAHASINDA TRABZONSPOR’U AĞIRLAYACAK SAMSUNSPOR’DA SATIŞA ÇIKAN 30 BİN 548 BİLETİN TAMAMINA YAKINI SATILDI. (ERDİ DEMİR/SAMSUN-İHA)
12 yıl sonra Süper Lig’de kendi sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak Samsunspor’da, karşılaşma için satışa çıkan 30 bin 548 biletin tamamına yakını satıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img