Ana SayfaGündemSamsun'da Türk Polis Teşkilatı'nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Samsun’da Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Samsun’da, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü, saygı ve anma dolu törenlerle kutlandı. Anma etkinlikleri, Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Türk Polis Teşkilatı

Etkinlikler, şehit polislerimizin anısına Kıranköy ve Asri Mezarlıklarında bulunan şehitliklerin ziyaret edilmesiyle sürdü. Ziyaretlerde, şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı, Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi.

Türk Polis Teşkilatı

Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, şehitlik anı defterine yazdığı mesajda, şehitlerin anısının her zaman yaşatılacağını vurguladı ve teşkilatın huzur ve güvenliğin sağlanması yönündeki çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtti. EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim de düzenlenen programlar ve yapılan ziyaretlerle şehitlerin anısının onurlandırıldığını ifade etti.

Program, Samsun Büyük Cami’de şehitler için okunan Mevlid-i Şerif ile sona erdi. Törene, şehit yakınları, gaziler ve çeşitli rütbeli askeri ve sivil protokol üyeleri katıldı, şehitlerimiz minnet ve saygıyla anıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img