Ana SayfaSporSamsun'da Miniklerin Basketbol Heyecanı

Samsun’da Miniklerin Basketbol Heyecanı

Samsun’da heyecanla beklenen Okul Sporları 3×3 Basketbol il birinciliği sona erdi. Miniklerden gençlere, kıran kırana bir mücadele yaşandı. Dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Samsun’da miniklerden gençlere, kıran kırana bir mücadeleye sahne olan Okul Sporları 3×3 Basketbol il birinciliği İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda tamamlandı. Dereceye giren takımlar ve sporcular düzenlenen törenle ödüllendirildi.

 Basketbol

Minikler ve Küçüklerde Heyecan Dorukta

Minik Erkekler kategorisinde Atakum Sınav Koleji birincilik kürsüsüne çıkarken, Özel İlkadım Mafen İlkokulu ve İlkadım İsabet İlkokulu sırasıyla ikinci ve üçüncü oldu. Küçük Erkekler’de ise İlkadım Özel Uğur Ortaokulu zirveyi zorlarken, Atakum Taflan Yalı Ortaokulu ve İlkadım Özel Bahçeşehir Ortaokulu onları takip etti.

Basketbol

Gençlerde Atakum Özel Bahçeşehir Koleji Birinci

Genç Erkekler B kategorisinde ise Atakum Özel Bahçeşehir Koleji rakibini geride bırakarak il birinciliğini elde etti. Bafra Özel Mavi Aday Anadolu Lisesi ikinci, Atakum TED Samsun Koleji üçüncü ve Canik Fen Lisesi ise dördüncü oldu.

Basketbol

Başarılar Ödüllendirildi

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalar, Okul Sporları Şube Müdürü İbrahim Irmak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Celalettin Sula ve Basketbol İl Temsilcisi Özhan Turan tarafından takdim edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img