Ana SayfaSporSamsun'da Artistik ve Senkronize Buz Pateni Heyecanı

Samsun’da Artistik ve Senkronize Buz Pateni Heyecanı

Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun düzenlediği Artistik Buz Pateni Gençlik Kupası Amatörler ve Senkronize Buz Pateni Şampiyonası, Samsun’da büyük bir heyecanla devam ediyor. Genç sporcuların mücadelesi ve dereceye girmek için verdikleri çaba, buz pateni tutkunlarını etkiliyor.

Samsun’da Artistik Buz Pateni Gençlik Kupası ve Senkronize Buz Pateni Şampiyonası

Samsun, Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun düzenlediği Artistik Buz Pateni Gençlik Kupası Amatörler ve Senkronize Buz Pateni Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor.

Artistik Buz Pateni Gençlik Kupası Amatörler ve Senkronize Buz Pateni Şampiyonası

Genç Yeteneklerin Mücadelesi

Samsun Buz Sporları Salonu’nda düzenlenen yarışmanın ikinci gününde, Artistik Buz Pateni Amatörler Yarışması büyük bir heyecanla devam ediyor. Genç amatörler, yetişkin amatörler ve elit amatörler kategorilerinde toplam 106 sporcu, dereceye girmek için ter döküyor.

Dereceye Giren Sporcular

Artistik Buz Pateni Gençlik Kupası’nda, advanced novice erkekler kategorisinde Atilla Arda Şahinolanlar birinci, Batu Tasasız ikinci, Kaan Şanal üçüncü oldu. Advanced novice kadın kategorisinde ise Fatma İnci İnanç birinci, Bella Aydın ikinci, Derya Nasipli ise üçüncülüğü elde etti.

Turnuvada yarın, Senkronize Buz Pateni 19 Mayıs Yarışması gerçekleştirilecek. Pre-juvenile, juvenile, basic novice, advanced novice, mixed age I, mixed age III ve junior kategorilerinde 11 kulüpten toplam 271 sporcu, dereceye girmek için mücadele edecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img