Ana SayfaGündemSamsun Canik'te Kadir Gecesi Özel Programı

Samsun Canik’te Kadir Gecesi Özel Programı

Canik Belediyesi, Samsun’un Canik ilçesinde, Kadir Gecesi’ne özel bir program düzenleyerek, dünyaca ünlü hafız ve Dünya Kur’an Güzel Okuma Yarışması birincisi Ahmed Ebul Kasımi’yi vatandaşlarla buluşturacak. Bu özel etkinlik, Kadir Gecesi’nin maneviyatını daha da anlamlı kılacak bir Kur’an tilaveti sunacak.

Kadir Gecesi

Etkinlik, 5 Nisan 2024 Cuma günü, saat 20.00’de Canik Belediyesi Hizmet Binası’nın yanında bulunan Canik Merkez Cami’nde gerçekleşecek. Program kapsamında İranlı Hafız Ahmed Ebul Kasımi, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma konusundaki ustalığını sergileyerek, katılımcılara unutulmaz bir manevi deneyim yaşatacak.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın tüm vatandaşları davet ettiği bu özel gece, Kadir Gecesi’nin feyzini ve ruhani atmosferini yaşamak isteyen herkes için benzersiz bir fırsat sunuyor. Belediye, programda vatandaşlara ikramlarda da bulunacak, böylece bu manevi buluşma, hem ruhsal hem de bedensel bir doyuma vesile olacak.

Canik Belediyesi, milli ve manevi değerlere verdiği önemi bu tür programlarla pekiştirmekte, vatandaşların bu tür etkinliklere gösterdiği yoğun ilgi de belediyenin bu alandaki çalışmalarının ne kadar değerli olduğunu göstermekte. Ahmed Ebul Kasımi’nin Kur’an tilaveti, şehir içinden ve dışından gelecek binlerce vatandaşı bir araya getirecek, Kadir Gecesi’nin manevi iklimini zenginleştirerek, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img