Ana SayfaGündemNarkoçelik-18 Operasyonu: Dev Uyuşturucu Ağına Darbe

Narkoçelik-18 Operasyonu: Dev Uyuşturucu Ağına Darbe

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın açıklamasına göre, Narkoçelik-18 operasyonunda 17 ilde 1 ton 57 kg uyuşturucu ve 16 milyon 218 bin hap ele geçirildi, 272 zehir taciri yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen Narkoçelik-18 operasyonu, ülkenin çeşitli bölgelerinde dev uyuşturucu çetelerine karşı başarılı bir darbe olarak gerçekleşti.

Operasyon Detayları ve Ele Geçirilen Miktarlar

Operasyon kapsamında Adana, Antalya, Aydın, Ağrı, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Nevşehir, Çankırı, İzmir, Osmaniye, Hatay, Çanakkale, Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tokat illerinde 210 ekip ve 865 jandarma personeli görev aldı. Toplamda 1 ton 57 kilogram uyuşturucu madde ve 16 milyon 218 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

272 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı Yakalandı

Operasyonlar neticesinde 272 zehir taciri ve sokak satıcısı da güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Bu başarılı operasyonlar, uyuşturucu ticaretine karşı verilen mücadelede önemli bir adımı temsil ediyor.

Bakan Yerlikaya’dan Açıklama: Uyuşturucuyla Mücadele Kararlılıkla Devam Edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların ardından yaptığı açıklamada, ülkenin zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlenmesi konusundaki kararlılığın altını çizdi. Gençlerin ve toplumun uyuşturucu zararlarından korunması için mücadelenin süreceğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img