Ana SayfaYaşamLimni Gölü Tabiat Parkı'nda Turizm Sezonu Başladı

Limni Gölü Tabiat Parkı’nda Turizm Sezonu Başladı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bulunan Limni Gölü Tabiat Parkı, turizm sezonuna merhaba diyor! Doğal güzellikleriyle görenleri kendine hayran bırakan bu cennet köşesi, ziyaretçilerine huzur dolu anlar yaşatıyor.

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bulunan Limni Gölü Tabiat Parkı, havaların ısınmasıyla birlikte turizm hareketliliğine ev sahipliği yapıyor. Krater gölü ve etrafındaki doğal güzelliklerle ünlü olan park, ziyaretçilerine eşsiz bir doğa deneyimi sunuyor.

Limni Gölü Tabiat Parkı, Gümüşhane kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta, Zigana Dağı eteklerinde konumlanıyor. Özellikle kış aylarında karla kaplı olan park, doğaseverlere göl çevresinde ve ağaçların gölgesinde dinlendirici bir atmosfer sunuyor.

Ziyaretçilerden Yavuz Küçük, Limni’yi üçüncü kez ziyaret ettiğini ve her gelişinde daha çok sevdiğini belirtti. Tabiatın huzur verici atmosferine vurgu yaparak, Limni’nin doğal güzelliğini ve ferahlatıcı ortamını övdü. Yaz sezonunun henüz başlamadan, kalabalıktan uzak bir zamanda gelmeyi tercih ettiklerini dile getirdi ve herkese ziyaret etmelerini tavsiye etti.

Parka ilk defa gelen Nuray Küçük ise Karadeniz’in doğal güzelliklerini keşfetmek için Limni Gölü’nü tercih ettiklerini ifade etti. Dağların ortasında böyle etkileyici bir yerin varlığından habersiz olduklarını belirterek, Limni Gölü’nün kendilerini büyülediğini söyledi.

Filistinli ziyaretçi Yasemin Ejjawi, Türkiye’nin misafirperverliğinden ve doğal güzelliklerinden etkilendiğini dile getirdi. Türkiye’ye seyahat etmeyi tercih etmelerinin sebebini, Türk dizilerini izlemesine ve Türk kültürüne ilgi duymasına bağladı. Limni Gölü’nün manzarasının muhteşem olduğunu ve burada olmaktan çok memnun olduğunu ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img