Ana SayfaGündemİstanbul Avcılar'da Zincirleme Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralı

İstanbul Avcılar’da Zincirleme Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 4 Kişi Yaralı

Avcılar’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 3 aracın karıştığı olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, TEM Otoyolu Tahtakale Mahallesi mevkisinde S.B. yönetimindeki 34 VGV 24 plakalı kamyonet, O.C.D. idaresindeki 59 AGM 878 plakalı hafif ticari araç ile M.Y’nin kullandığı 35 AIB 530 plakalı hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kazada araçlardan birinde bulunan A.O.G. hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sıkışan sürücü O.C.D. ve 2 kişi, itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan O.C.D., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü. Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından detaylı bir soruşturma başlatıldı. Bu tür trafik kazalarının önüne geçmek ve sürücülerin dikkatini çekmek adına güvenli sürüş kurallarına uyma önemi bir kez daha vurgulandı.

Kaynak:AA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img