Ana SayfaGündemİmamoğlu İBB Mezuniyet Şöleni'nde Gençlere Seslendi

İmamoğlu İBB Mezuniyet Şöleni’nde Gençlere Seslendi

İmamoğlu İBB Mezuniyet Şöleni’nde Gençlere Seslendi… Ekrem İmamoğlu, İBB Ders ve Teknoloji Atölyeleri Mezuniyet Şöleni’nde gençlere seslenerek eğitim ve teknolojide destek sözü verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Ders Atölyeleri ve Teknoloji Atölyeleri Mezuniyet Şöleni’ne katılarak gençlerle bir araya geldi. İmamoğlu, konuşmasında gençlere olan güvenini ve onların eğitimine verdiği önemi vurguladı.

İBB Mezuniyet Şöleni

“Bu Şehrin Çocuklarına Güvenimiz Sonsuz”

İmamoğlu, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, “Bu ülkenin 86 milyon insanının çocuklarına ve gençlerine olan güvenim olmasa bu kadar gayretli olamazdım” dedi. İmamoğlu, demokrasiye, cumhuriyete ve özgürlüğe olan inancını dile getirerek, “Bu şehirdeki çocuklarımız, kızlarımız, oğullarımız en büyük güç kaynağımızdır” ifadelerini kullandı.

İBB Mezuniyet Şöleni

Eğitimde Eşitlik İçin Atölyeler

Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Şehir Stadı’nda düzenlenen mezuniyet töreninde, İmamoğlu, İBB Ders Atölyeleri ve Teknoloji Atölyeleri hakkında bilgi verdi. Ortaokul ve lise öğrencilerinin LGS ve YKS’ye hazırlanmaları için oluşturulan ders atölyelerinin önemini belirtti. “Öğrencilerimizin eğitimde eşitlenmesi için çabalıyoruz ve bu sayıyı arttıracağız” dedi.

İBB Mezuniyet Şöleni

Teknoloji Atölyeleri ile Geleceğe Hazırlık

2021 yılında Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile başlatılan İBB Teknoloji Atölyeleri hakkında da konuşan İmamoğlu, “Bu yıl 9 atölyede 48 eğitmenle 940 öğrenciye hizmet verdik. Teknoloji eğitimi verdiğimiz öğrenci sayımız 3 bin 615’e çıktı” şeklinde bilgi verdi. Teknoloji atölyelerinin önemine dikkat çekerek, “İstanbul’un her yerine yayılacak bu atölyelerle gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

İBB Mezuniyet Şöleni

Gençlere Bayram Mesajı

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftasında gençlerle buluşmanın önemine değinen İmamoğlu, “Gençlik ve Spor Bayramı’nız kutlu olsun. Gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Konuşmaların ardından İmamoğlu, İBBTech Öğrencileri ve İBB Ders Atölyeleri arasında düzenlenen “Bilgi Yarışması ve Futbol Turnuvası”nda derece alan öğrencileri tebrik etti ve ödüllerini takdim etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img