Ana SayfaGündemHalit Doğan’dan Sosyal Belediyecilik Hamlesi: 153 Restoran

Halit Doğan’dan Sosyal Belediyecilik Hamlesi: 153 Restoran

Samsun’da SBB Başkanı Halit Doğan’ın öncülüğünde uygun fiyatlı 153 Restoran ve 153 Kafe, vatandaşlardan tam not aldı.

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkanı Halit Doğan, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmete sundukları projelerin vatandaşlar tarafından takdir edildiğini belirtti. “Hem gönüllere hem de bütçelere hitap ediyoruz” diyen Doğan, belediyeye ait 153 Restoran’da yapılan fiyat güncellemeleriyle vatandaşların beğenisini kazandıklarını açıkladı. Aynı zamanda 153 Kafe’de de çay ve simit fiyatlarında indirime gidildi.

153 Restoran

Gönle Dokunan Hizmetler

Başkan Halit Doğan, insanı merkeze alan hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. 153 Restoran’daki fiyat güncellemelerimiz de çok olumlu dönüşler aldı. 153 Kafe’de de benzer bir güncelleme yaptık. Şehrimizin belirli noktalarında, esnafı da göz önünde bulundurarak, bu hizmeti yaygınlaştıracağız. Bir insanımızı bile mutlu edebiliyorsak, bu bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır” dedi.

153 Restoran

Vatandaşlardan Tam Not

153 Restoran’da yemek yiyen vatandaşlar, fiyatlardan ve hizmetten memnuniyetlerini dile getirdi. Şoför esnafı Kemal Cingöz, “Fiyatlardan ve uygulamadan çok memnunum. Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Kısa sürede gönüllere dokunan hizmetler yaptı” şeklinde konuştu. İlk kez restorana gelen Cengiz Kabakçıoğlu ise, “Arkadaşlarımın önerisiyle geldim. 70 lirayı duyunca inanmadım ama gerçekten öyleymiş. Bu fiyata yemek yiyebildiğimiz için mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img