Ana SayfaGündemGiresun Belediyesi Uçakla Cenaze Hizmeti Başlattı

Giresun Belediyesi Uçakla Cenaze Hizmeti Başlattı

Uçakla Cenaze İşlemleri Ücretsiz… Giresun Belediyesi, cenaze hizmetlerinde sunduğu yeniliklerle vatandaşlara ücretsiz ve profesyonel destek sağlıyor. Detaylar haberimizde.

Giresun Belediyesi, cenaze hizmetlerinde sunduğu profesyonellik ve hizmetleri artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, belediye Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il dışına cenaze nakil işlemlerinin uçakla yapılması için Türk Hava Yolları ile protokol imzalandığı belirtildi. Bu sayede, cenaze nakil masrafı 20.000 TL’den 2.200 TL’ye indirilmiş olup, masraflar tamamen belediye tarafından karşılanacak ve vatandaşlardan hiçbir ücret talep edilmeyecek.

Hızlı ve Koordineli

Vefat eden kişinin cenazesi, belediye ekipleri tarafından morgdan alınıp defin yerine hızlı bir şekilde götürülmektedir. Cenazenin defin işlemleri belediyenin koordinasyonunda ve desteğiyle gerçekleşmektedir. Mezarlık işlemleri ve gerekli belgelerin düzenlenmesi gibi süreçler de belediye ekipleri tarafından yürütülmektedir.

Ailelere Destek Hizmetleri

Giresun Belediyesi, cenaze sürecinde ailelere çeşitli destek hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler arasında çadır, tabure ve içecek gibi ihtiyaçların karşılanması yer almaktadır. Tüm bu hizmetler ücretsiz olarak sunulmakta, ailelerden hiçbir ücret talep edilmemektedir.

Tamamen Ücretsiz Hizmetler

Belediye, sunduğu tüm cenaze hizmetlerinden hiçbir ücret almamakta, vatandaşların en zor zamanlarında yanlarında olmaya devam etmektedir. Bu kapsamda yapılan yenilikler ve iyileştirmeler, Giresun Belediyesi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışını gözler önüne sermektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img