Ana SayfaSporFenerbahçe, Süper Kupa'da Dik Duruşunu Gösterdi

Fenerbahçe, Süper Kupa’da Dik Duruşunu Gösterdi

Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa’da karşı karşıya geldi. Ancak, sarı-lacivertliler, mücadelenin henüz başlarında, 4. dakikada bir protesto hareketi olarak U19 takımıyla sahadan çekildi. Bu beklenmedik gelişme, müsabakanın tatil edilmesine neden oldu ve sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) konuyla ilgili bir karar vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe sahadan çekildi

Maçın ardından Fenerbahçe Kulübü, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada, Fenerbahçe’nin sadece futbolda değil, yarıştığı her branşta, 117 yıllık tarihiyle Türk sporuna hizmet ettiği ve müzesindeki kupalarla emeğin ve alın terinin izlerini taşıdığı vurgulandı. Kulüp, 30 milyon taraftarıyla ülkenin milli değerlerini benimsediğini ve “Dünyanın En Büyük Spor Kulübü” olarak tanımlandığını ifade ederek, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de “dik durmaya” devam edeceğini belirtti.

Fenerbahçe’nin bu hamlesi, futbol dünyasında ve taraftarlar arasında geniş yankı uyandırdı ve kulübün duruşunu net bir şekilde ortaya koyduğu yorumlarına neden oldu. Önümüzdeki günlerde TFF’nin vereceği karar ve bu durumun Türk futbolundaki yansımaları merak konusu olmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img