Ana SayfaMagazinErkan Yolaç'tan 17 Gün Sonra Eşi Asuman Tuğberk Yolaç Hayatını Kaybetti

Erkan Yolaç’tan 17 Gün Sonra Eşi Asuman Tuğberk Yolaç Hayatını Kaybetti

Erkan Yolaç‘ın vefatından 17 gün sonra eşi Asuman Tuğberk Yolaç da yaşamını yitirdi. 1970 Türkiye Güzeli Asuman Tuğberk Yolaç’ın hayatı ve ölüm nedeni.

Erkan Yolaç’ın Ardından Acı Kaybı

Ünlü sunucu Erkan Yolaç’ın vefatının ardından sadece 17 gün sonra eşi Asuman Tuğberk Yolaç, 72 yaşında hayatını kaybetti. Yolaç ailesi, acı haberi yaptıkları basın açıklaması ile duyurdu.

nhgfdsdAsuman Tuğberk Yolaç Kimdir?

30 Kasım 1951 tarihinde İzmit’te dünyaya gelen Asuman Tuğberk, 1970 yılında Türkiye Güzeli seçildi. Güzellik yarışmasının ardından mankenlik ve modacılık kariyerine devam etti. 1976 yılında Erkan Yolaç ile evlenen Asuman Tuğberk Yolaç, eşiyle birlikte Yolaç AŞ’yi kurdu ve Erkan Yolaç Show’un yapımcılığını üstlendi.

asuman-tugberk-yolac-esinden-2-hVefat Nedeni ve Son Yolculuğu

Bir süredir kanser tedavisi gören Asuman Tuğberk Yolaç, 2 Haziran 2024 tarihinde yaşamını yitirdi. 48 yıllık evlilikleri boyunca hem iş hem de özel hayatlarında büyük bir uyum içinde olan çiftin vefatı, sevenlerini derinden üzdü. Asuman Tuğberk Yolaç’ın cenazesi, 4 Haziran Salı günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecek.

Yolaç ailesinin kaybı, hem aile yakınlarını hem de onları tanıyanları derinden etkiledi. Asuman Tuğberk Yolaç, hem güzellik kraliçesi olarak hem de iş dünyasında ve medya sektöründe bıraktığı izlerle anılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img