Ana SayfaMagazinErkan Petekkaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Göcek İçin Yardım Çağrısı

Erkan Petekkaya’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Göcek İçin Yardım Çağrısı

Erkan Petekkaya, Göcek’teki sorunlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istedi: “Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor.”

Ünlü sanatçı Erkan Petekkaya, Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek mahallesinde yaşanan sorunlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sosyal medya üzerinden seslendi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Göcek’te yerel halkın ve doğanın büyük zarar gördüğünü belirten Petekkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan acil yardım talep etti.

Göcek’te Yaşanan Sorunlar

Erkan Petekkaya, paylaşımında Göcek’in cennet gibi bir yer olduğunu vurgulayarak, bazı firmaların MUÇEV aracılığıyla bölgeyi kiralayıp yerel halkı kandırdığını ve onların servetini, sevgisini ve memleketlerine olan saygısını yok etmeye çalıştığını ifade etti. Petekkaya, Göcek’in gerçek sahiplerinin bu durumdan çok zarar gördüğünü belirtti.

erkan-petekkayadan-erdogana-cagri“Amerikalıların Kızılderililere Yaptıklarını Burada Yapıyorlar”

Petekkaya, “Adım Erkan Petekkaya. 20 yıldır Göcek’teyim. Bu sahildeki teknecilerin ve buradaki gerçek sahiplerin haklı olduğuna inanıyorum. Onlar adına sizden yardım rica ediyorum. Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor,” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Amerikalıların Kızılderililere yaptıklarını şimdi burada yapıldığını iddia eden Petekkaya, Göcek’teki yerel halkın haklarının korunmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Acil Yardım Çağrısı

Petekkaya, Göcek‘teki tüm tekne sahiplerinin ve bölgenin gerçek sahiplerinin haklarının korunması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım talep etti. “Sayın Cumhurbaşkanım, Göcek’teki tüm tekne sahiplerinin, buranın gerçek sahiplerinin, bu insanların olduğuna inanıyorum. Sizden onlar adına yardım rica ediyorum. Saygılarımla,” diyerek sözlerini tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img