Ana SayfaEkonomiEmekliler İçin Kurban Bayramı Müjdesi

Emekliler İçin Kurban Bayramı Müjdesi

Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyeleri ve haziran maaş ödemeleri ne zaman yapılacak? Detaylar ve ödeme tarihleri buraKurban Bayramıda!

Bu yıl Kurban Bayramı, 16-19 Haziran tarihlerinde kutlanacak. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte, emeklilerin gündemi hem haziran ayı maaşları hem de beklenen bayram ikramiyeleri üzerine yoğunlaştı. En çok merak edilen konulardan biri ise Kurban Bayramı ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği.

İkramiyelere Zam Yapıldı

2024 yılında hem Kurban Bayramı hem de Ramazan Bayramı ikramiyeleri yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL’ye çıkarılmıştı. Emekliler, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağını merak ederken, çifte ödeme sevincini yaşıyor.

Çifte Ödeme Müjdesi!

Ramazan Bayramı’nda 3 bin lira ikramiye alan emekliler, Kurban Bayramı’nda da aynı miktarda ikramiyeye sahip olacak. Haziran ayı içerisinde hem bayram ikramiyesi hem de maaş ödemeleri hesaplara yatacak.

Ödeme Tarihleri Henüz Belirlenmedi

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda ikramiyeler bayram öncesi yatırılmıştı. Kurban Bayramı için henüz net bir tarih verilmedi. Ödeme günleri belli olduğunda, güncel bilgilerle haberimizde yer vereceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img