Ana SayfaGündemDilan Polat'ın Avukatı Tahliye Talep Etti

Dilan Polat’ın Avukatı Tahliye Talep Etti

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanması ve cezaevinde yaşadıkları zor günler, sosyal medya fenomenlerinin arkasındaki gerçek dünyayı gözler önüne seriyor.

Sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklandı. Ancak, Dilan Polat cezaevinde sinir krizi geçirerek kendini yaraladı. Bu olayın ardından avukatı, müvekkilinin sağlık durumu göz önünde bulundurularak cezaevinden tahliye edilmesi talebinde bulundu. Ayrıca, Polat’ın en yakın adli tıp kurumuna sevk edilmesine karar verildi ve savcılık, cezaevindeki sağlık durumunun incelenmesi için rapor talep etti.

Öte yandan, sosyal medya fenomeni olan Candan kardeşler de kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla yargılanmış ve cezaevine girmişti. Ancak, Nihal Candan’ın cezaevinde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildiği bildirildi. Candan’ın psikolojik sıkıntılar yaşadığı ve yeme bozukluğu (Aneroksiya) teşhisi konulduğu belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Okumalısınız

spot_img